Foglalási adatok A *-al jelölt mezők megadása kötelező
Kapcsolattartó személyek

Keresés

Pápai Joci

Az előadó a zenével már korán kapcsolatba került, mivel bátyja hatására már 4 évesen elkezdett gitározni, dalokat írni. Fejlődése során hatással volt rá a 60-as 70-es évek, a rock, a pop, soul, R'n'B zenei stílus.

Részletek

Dér Heni

Dér Heni 2013-ban döntött úgy, hogy szólókarrierbe kezd, amelynek első slágere a „Turn It Up” volt. Dalát már az első héten több mint 160 ezren töltötték le.

Részletek

BSW

A Beerseewalk csapatot 2006-ban alapította Gaben és Meklód.Eredetileg csak pár közös számot készítettek volna, ám olyan összhangban ment a munka, hogy BeerSeeWalk  néven nekiálltak egy nagylemez elkészítésének.

Részletek

Kamarás Iván

Kamarás Iván korosztályának egyik legismertebb és legnépszerûbb színésze. Hiteles mûvész, akinek kiváló szakmai kvalitása országos ismertséggel párosul.


Részletek

Király Viktor

Király Viktor énekes, dalszerző, a negyedik Megasztár-sorozat győztese, a 2008-as "Év Hangja". New York-ban született, 16 éves koráig családjával az USA-ban élt.

Részletek

Children of Distance

A csapat története 2006. június 2-ától íródik. 2014: VIVA COMET legjobb együttes díj, és VIVA COMET SuperFan díj.

Részletek

AK26

Az AK26 egy 2011-ben alakult magyar rap duó. Az AK26 mint név annyit takar, hogy a tagok 26-os hívószám körzetből csatlakoztak a rapszakmához.

Részletek

Essemm

Boros Tamás,művésznevén Essemm,2010 óta Magyarország egyik legtehetségesebb rappereként tartják.Bárcsak 2010-ben tett szert nagyobb hírnévre,már azelőtt 9 éve a szakmában volt.

Részletek

Rico x Miss Mood

RICO & Miss Mood viharként robbantak be a magyar köztudatba! Sikerük záloga, hogy MINDENHOL maximumra pörgetik a hangulatot

Részletek

Medix

A MEDIX elsősorban a “new wave” /új hullámú/ vonalat képviseli mind zenében, mind színpadi koncepcióban.

Részletek

Earth n Days

Az Earth n Days 2017 elején alakult azzal a céllal, hogy valami újat hozzon a magyar clubzenei életbe és nemzetközi szinten is szakmai sikereket érjen el.

Részletek

Curtis

"Curtis" néven ír és ad elő dalokat. Első ismertebb száma az Újpest a negyedem, aminek a klippjében Ganxsta Zolee is feltűnik.

Részletek